Bëj porosi

Kompania jonë është njëri nga transportuesit kryesorë të transportimit të mallrave në Kosovë. Ne kemi qenë të përqendruar kryesisht në sigurimin e shërbimeve ndërkombëtare të logjistikës dhe transferimit ndërkombëtar për mbi 10 vjet përvojë logjistike. Ne po bëjmë më të mirën tonë për të ofruar shërbimin më të mirë, duke ofruar tarifa konkurruese për të qenë përcjellësi që ju nevojitet.

Udhëzues i sherbimeve

Kontrollo dërgesen tuaj

PSE shërbimet tona?

  • Eksperiencë

  • Opsione

  • Mbështetje 24/7

  • Flash Shipment

We are listening to you 24/7
Your request will be worked on for the best solution.
We are at your service 24/7

Cookies Consent

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn more